Typ een tekst om te zoeken.
Zoeken

Cookiebeleid

Pensioenfonds TNT Express maakt voor haar website www.pensioentntexpress.nl  gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Pensioenfonds TNT Express is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

Via onze website www.pensioentntexpress.nl plaatsen wij functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft u een overzicht aan van de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

Dienst Soort doel Type/naam Bewaartermijn

New Relic

Monitoring ajs_anonymous_id 11 maand

New Relic

Monitoring login_service_login_newrelic_com_tokens 20 jaar

New Relic

Monitoring nr_growth-production 10,5 maand

New Relic

Monitoring _gcl_au 1 week

New Relic

Monitoring ajs_group_id 10,5 maand

New Relic

Monitoring ajs_user_id  10,5 maand

New Relic

Monitoring TSNGUID  10,5 maand

New Relic

Monitoring _fbp 22 dagen

New Relic

Monitoring optimizelyEndUserId 3 maand en 20 dagen 

New Relic

Monitoring login_idle_session_timeout 10,5 maand

Google Analytics

Analytisch _ga 26 maanden

Google Analytics

Analytisch _gat Huidige sessie

Google Analytics

Analytisch _gid 1 dag

Google Tag Manager

Analytisch fonce_current_session Huidige sessie

Google Tag Manager

Analytisch fonce_current_user 1,5 maand

Google Tag Manager

Analytisch fonce_current_day Huidige sessie

ForgeRock

Functioneel AMAuthCookie Huidige sessie

ForgeRock

Functioneel frPlanetDirectory Huidige sessie

TKP Pensioen

Functioneel Has_js Huidige sessie

TKP Pensioen

Functioneel optin Huidige sessie

TKP Pensioen

Functioneel frPlanetDirectoryIDP Huidige sessie

Drupal

Functioneel  Drupal.tabledrag.showWeight 1 jaar

Drupal

Functioneel Amlbcookie Huidige sessie

Drupal

Functioneel _dplmbr Huidige sessie

Drupal

Functioneel SSESSe9bb67f2b2785994c57d788173469989  Huidige sessie

J2EE Web applications 

Functioneel JSESSIONID  Huidige sessie

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van u te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kunt u lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics.

Indien u niet wilt dat wij cookies zonder uw toestemming op uw computer plaatsen, dan kunt u dit eenvoudig instellen in uw browser. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van uw webbrowser. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies heeft uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn gevestigd binnen de Europese Economische Ruimte.

Uw rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om aan ons inzage te vragen in uw persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die u betreffen onjuist zijn, heeft u het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt u bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u natuurlijk graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Alle overige informatie over de bescherming van uw persoonsgegevens staat vermeld in onze Privacyverklaring. Hierin vindt u ook contactgegevens.