Typ een tekst om te zoeken.
Zoeken

Internet Explorer 8

21-07-2015

De website van Pensioenfonds TNT Express stopt vanaf 1 september 2015 met de ondersteuning van de verouderde webbrowser Internet Explorer 8. Mocht u nog internetten met een sterk verouderde webbrowser dan raden wij u aan om uw browser te updaten naar de nieuwste versie of installeer een andere veilige webbrowser.

Hoe kom ik er achter of mijn webbrowser sterk verouderd is?
Als u een verouderde browser gebruikt, ziet u bovenin de website een melding in de vorm van een gele balk.

Waarom updaten?
Als u gebruik maakt van een verouderde webbrowser, bent u vatbaarder voor spyware, virussen en andere bedreigingen. Beveiligingsupdates worden vaak niet meer aangeboden voor verouderde webbrowsers. Microsoft, de maker van de webbrowser Internet Explorer, stopt bovendien op 1 januari 2016 met de ondersteuning van Internet Explorer 8.

Daarnaast kan niet gegarandeerd worden dat alle functionaliteiten van de website in een verouderde webbrowser volledig functioneren. Tenslotte kunt u met een recente webbrowser sneller en comfortabeler surfen op het web.

Kortom, als u volledig gebruik wilt blijven maken van de website van Pensioenfonds TNT Express en veilig wilt blijven internetten, update dan uw webbrowser indien nodig.