Typ een tekst om te zoeken.
Zoeken

Prijsuitreiking actie ‘Bezorg jezelf een gelukkig nieuwjaar!’

14-03-2016

Op dinsdag 8 maart vond de prijsuitreiking van de actie ‘Bezorg jezelf een gelukkig nieuwjaar!’ plaats. Onder het genot van een hapje en drankje namen de prijswinnaars Rob van den Berg, Corine Wentink en Edwin Betten hun prijzen in ontvangst.

Anneke Stevens (namens het pensioenfondsbestuur) en Chris Siebers (namens  het verantwoordingsorgaan van het fonds) verwelkomden de prijswinnaars. Na een korte introductie door Anneke, werden Rob, Corine en Edwin, één voor één in het zonnetje gezet. Bij alle drie werd stilgestaan wat het goede voornemen voor hem of haar voor 2016 is. Hoewel de titel van de actie anders doet vermoeden, bleek uit de zeer persoonlijke wensen van de winnaars, dat zij niet zozeer zichzelf, maar vooral een ander centraal willen stellen.

Bij de beoordeling van alle inzendingen sprak dat het pensioenfondsbestuur vooral aan. Pensioenfonds TNT Express wenst de winnaars dan ook veel succes en plezier met hun prijs!

Bekijk een grote versie van de foto om te zien wat de gewonnen voornemens zijn. Op de foto staan (van links naar rechts): Rob van den Berg, Anneke Stevens, Renz Goris (zoon van Corine), Corine Wentink, Edwin Betten, Chris Siebers.