Typ een tekst om te zoeken.
Zoeken

Nieuwsberichten

Bekijk de laatste nieuwsberichten over de toekomst van Pensioenfonds TNT Express:

Laatste horde genomen: Collectieve waardeoverdracht gaat definitief door

Datum: 29 november 2021
Medio september dit jaar gaf De Nederlandsche Bank groen licht voor de overgang van Pensioenfonds TNT Express naar Pensioenfonds Vervoer. Om definitief alle pensioenrechten en –plichten per 1 december 2021 te kunnen overdragen, moest nog één horde worden genomen.
Lees het hele nieuwsbericht

Meer informatie rond de overgang naar Pensioenfonds Vervoer

Datum: 8 oktober 2021
Per 1 december worden ook alle opgebouwde pensioenen worden overgebracht naar Pensioenfonds Vervoer. Hoe gaat dit in zijn werk en wat komt er allemaal bij kijken? We maakten 5 korte video’s waarin we de verschillende onderwerpen behandelen.
Lees het hele nieuwsbericht


Uw pensioen gaat naar Pensioenfonds Vervoer!

Datum: 20 september 2021
Sinds 1 januari 2021 bouwen alle actieve deelnemers pensioen op bij Pensioenfonds Vervoer. Per 1 december 2021 wordt ook al het tot 1 januari 2021 opgebouwde pensioen en de lopende uitkeringen overgedragen aan Pensioenfonds Vervoer.
Lees het hele nieuwsbericht


Voortgang in het proces van de collectieve waardeoverdracht

Datum: 9 juli 2021
Eind maart dit jaar heeft het bestuur van Pensioenfonds TNT Express het (voorwaardelijk) besluit genomen, alle opgebouwde pensioenen over te dragen naar Pensioenfonds Vervoer.
Lees het hele nieuwsbericht
 

Nieuwe informatievideo's over de toekomst van het pensioenfonds

Datum: 29 april 2021
In deze nieuwe video's praten bestuursleden Ron Harmsen en Peter van Gameren u bij over de toekomst van Pensioenfonds TNT Express. Wat er is nieuws!
Lees het hele nieuwsbericht
 

(voorwaardelijk) besluit: Opgebouwde pensioenrechten gaan over naar Pensioenfonds Vervoer & liquidatie

Datum: 6 april 2021
Eind maart 2021 heeft het bestuur het (voorwaardelijk) besluit genomen, alle opgebouwde pensioenen over te dragen naar Pensioenfonds Vervoer. Vervolgens zal het pensioenfonds worden opgeheven.
Lees het hele nieuwsbericht
 

Tweede video over de toekomst van het pensioenfonds

Datum: 1 februari 2021
Bestuursleden Ron Harmsen en Peter van Gameren, én Chris Siebers namens de werkgever praten u in deze tweede video bij over de aanpassingen in de pensioenregeling per 1 januari 2021
Lees het hele nieuwsbericht
 

Aanpassingen pensioenregeling per 1 januari 2021

Datum: 4 januari 2021
Per 1 januari 2021 zijn er een aantal belangrijke zaken gewijzigd in de pensioenregeling.
Lees het hele nieuwsbericht
 

Video over de toekomst van uw pensioenfonds

Datum: 2 november 2020
Bestuurssecretaris Ron Harmsen en bestuursvoorzitter Peter van Gameren praten u in deze video bij over de actuele situatie van uw pensioenfonds.
Lees het hele nieuwsbericht
 

Uitvoeringsovereenkomst opgezegd

Datum: 9 oktober 2020
De werkgever TNT Express/FedEx heeft de uitvoeringsovereenkomst met het pensioenfonds formeel per 30 september 2020 opgezegd. Dit is in lijn met de verwachtingen. Met inachtneming van de opzegtermijn van een jaar betekent dit, dat de uitvoering van de pensioenregeling per 1 oktober 2021 eindigt.
Lees het hele nieuwsbericht
 

Nieuwe cao en de gevolgen voor uw pensioenregeling

3 augustus 2020
De vakorganisaties en FedEx/TNT Express maken afspraken over uw pensioen. Deze afspraken zijn in de cao vastgelegd en worden door Pensioenfonds TNT Express uitgevoerd. Onlangs is een akkoord bereikt over een nieuwe cao. De afspraken over pensioen en de pensioenopbouw in deze nieuwe cao hebben op termijn gevolgen voor de pensioenregeling en de uitvoering ervan.
Lees het hele nieuwsbericht